Малюємо як Леонардо да Вінчі 🎨🖌️

Малюємо як Леонардо да Вінчі 🎨🖌️

15 квітня відзначається день народження великого італійського художника, вченого і винахідника Леонардо да Вінчі. Цей день - особливий привід згадати творчість і геніальність цього видатного представника Високого Відродження.

 

🖌️Хто такий Леонардо да Вінчі?

Leonardo di ser Piero da Vinci; 15 квітня 1452, Вінчі, Італія - 2 травня 1519, Амбуаз, Франція) - італійський живописець, архітектор, скульптор, вчений і винахідник, найпродуктивніший період творчості якого припав на Високе Відродження. Загальновизнаний геній, якого вважають одним із найвидатніших художників усіх часів.

🖍️У чому його унікальність?

Його картини відомі своєю реалістичністю, увагою до деталей і майстерним використанням світла й тіні. Іншим важливим критерієм оцінки геніальності художників є їхня оригінальність і новаторство. Леонардо був відомий своєю допитливістю та цікавістю до найрізноманітніших предметів, включно з наукою і технікою.

🖌️Як Леонардо да Вінчі малював свої картини?

Да Вінчі був талановитим художником і скульптором, створював картини, на яких відображалося багато сцен з Євангелія. Його стиль живопису був інноваційним для свого часу: він використовував найтонші переходи кольорів і світлотіні, роблячи свої твори реалістичнішими та гармонійнішими.

Геній епохи Відродження використовував при створенні своїх картин лляну олію та олію розмарину, а також жовток. Це довела міжнародна група вчених, вперше в історії провівши особливий хімічний аналіз твору великого живописця.

🎁Акція на честь дня народження художника: -15% на художні товари

У період з 1 до 15 квітня ми запрошуємо вас відзначити день народження Леонардо да Вінчі разом з нами! На честь генія Відродження ми пропонуємо знижку -15% на всі художні товари нашого магазину.

Це чудова можливість оновити свої запаси пензлів, фарб, мольбертів та інших необхідних матеріалів для творчості. На нашому сайті ви знайдете широкий асортимент товарів для художників і любителів малювання за вигідними цінами. Приєднуйтесь до нас і малюйте свої шедеври в стилі великого Леонардо да Вінчі!

 

Останні новини

Подивитись всі новини
Рекомендації
Показати ще