Творчість у кожному дні: секрети догляду та зберігання пензлів.

Творчість у кожному дні: секрети догляду та зберігання пензлів.

Той самий день, коли ви знайшли свій м'який, ідеальний, якісний пензлик для малювання, ось би він завжди був таким, але чи можливо це? Можливо!

Дотримуючись цих порад, ви зможете продовжити термін служби ваших пензликів, щоб якомога довше насолоджуватися малюванням і підтримувати високу якість своєї творчості.

 

У цій статті ми поділимося з вами секретами догляду за пензлями, а також порекомендуємо провідні бренди якісних пензлів. 

 

Важливі характеристики пензлів:

 

  • Вид: пензлі для манікюру, пензлі для макіяжу, пензлі для акрилу або акварелі - це деякі види, які використовують найчастіше, сьогодні ми розберемо докладніше художні пензлі.
  • Формат: бувають плоскі, овальні, віялові та круглі пензлики, їх різні форми дають змогу підібрати оптимальну під ваш стиль малювання.
  • Матеріал ворсу: існують синтетичні пензлі та пензлі з натурального ворсу, з популярних: ворс білки, поні та соболя.
  • М'якість ворсу: модель пензля з білки м'якша та підійде для художніх робіт аквареллю та гуашшю, також є пензлі середньої м'якості та більш жорсткі з щетини - такий вид пензликів використовують для олійного або акрилового живопису.

 

Секрети по догляду за пензлями:

 

  • Правильний вибір пензликів для конкретної техніки:

Різні пензлики призначені для різних технік малювання. Використовуйте відповідні пензлики для вашого стилю і матеріалів, щоб запобігти зайвій напрузі на волокнах і зберегти їхню якість.

  • Уникайте сушіння фарби на пензлику:

Якщо ви помітили, що фарба почала засихати на пензлику, негайно промийте його. Сушіння фарби на волокнах може призвести до їх пошкодження і втрати форми.

  • Чищення після використання:

Після кожного використання ретельно промивайте пензлики в теплій воді, щоб видалити фарбу. Використовуйте м'яке мило або спеціальний очищувач для пензлів.

  • Правильне зберігання:

Зберігайте пензлі у вертикальному положенні, щоб вони зберігали свою форму. Також переконайтеся, що вони зберігаються в сухому місці, щоб запобігти розмноженню бактерій.

 

Провідні бренди пензлів для малювання:

 

  • Rosa Gallery: м'які пензлі українського бренду з ворсу білки, представлені в розмірах 0-10, що дасть змогу навіть новачкам легко освоїти творчість.
  • Kolos: у цього бренду є пензлики з натурального і синтетичного ворсу, круглі і плоскі, широкий вибір формату допоможе вам з легкістю обрати і замовити свій пензлик або навіть набір пензликів.
  • Santi: виробляє художні пензлі зі щетини та синтетики, також акварельні маркери-пензлі, які дають змогу освоїти нові техніки малювання.

 

Де вигідно купити якісні пензлі для малювання?

Звичайно ж - в Akvarel!

 

Широкий асортимент: різноманітність брендів, моделей і матеріалу пензликів дасть змогу знайти підходящі як для новачків, так і для справжніх поціновувачів мистецтва.

Доступна ціна: ми хочемо, щоб покупки в нашому інтернет-магазині приносили вам задоволення, тому пропонуємо конкурентоспроможні ціни.

Швидка і надійна доставка: на нашому сайті можна замовити матеріали для малювання, зокрема пензлі, в один клік і оформити швидку доставку, щоб насолоджуватися вашим хобі якомога швидше.

 

Останні новини

Подивитись всі новини
Рекомендації
Показати ще